Mehis Kukk ⟩ Eluvõõrus on meid kuristiku serva viinud (7)

Mehis Kukk
, keskmine eestlane
Copy
Mehis Kukk
Mehis Kukk Foto: Naabrimees

Mul on hea meel, et Argol, mu naabrimehel, raha nii otsas on, et ta sel suvel Lättigi sõita ei jõua. Keskmiselt inimeselt tulebki raha ära võtta, see teeb nad vaikseks ja paikseks. Argo ei ole kuidagi halb inimene, aga keskmisele kodanikule on raha suuremaks nuhtluseks kui mõistus ja mul on hea meel, et naabrimees endale nüüd liigse luksusega probleeme juurde tekitada ei saa, kirjutab keskmine eestlane Mehis Kukk. 

Poliitikud tegelevad nüüd päris asjadega, Argo? Päriselt usud seda või? Uus koalitsioonilepe ei vääri isegi seda, et tema pärast pead kratsida. Lühikokkuvõte sellest on, et kiirendame taastuvenergiale üleminekut, tõstame lastetoetuse inimese 24-aastaseks saamiseni ja säilitame pedofiilide vaoshoidmiseks seksuaalelu algpiiri 16 eluaasta peal. Nihutati jah mõnda aega tagasi 14 pealt 16 peale, et pedofiilid liiga kurjaks ei saaks? Aga 16 on ikka paras onudele näppida? Mul on kaks tütart, 16 ja 17, relvaluba, ja kui pedofiil õue peale tuleb, arvake, mida ma teen. Arvestades, et mu tütardel on vaja gümnaasium lõpetada.

Ja osa sinu rahast, naabrimees, läheb siiski ka asja ette, USA kiitis just heaks kuue HIMARS raketiheitja müügi Eestile. Hea uudis. See tuleb sinul ja minul kinni maksta, mul on selleks raha, võtsin pensioni välja, ja sul oleks ka, kui sa oma eelmise vana-aasta õhtu raketid laskmata oleks jätnud, mille pärast pool linna siiani oma koertele antidepressante annab. Meil on loomakliinikusse loomade jaoks loomapsühholoogi koht tekitatud. Inimesed viivad üksteise järel oma kasse, koeri ja merisigu nõustamisele. Kuulda on, et juba ka kanu. Uus aeg, uued mured – munemisjärgne depressioon ja asjad. Ilutulestiku, antidepressantide ja loomapsühholoogi pealt kokku hoitud raha eest saaks juba päris jupi maad raketti osta.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles