Nelli Kalikova Mailis Repsi piinlik kohtusaaga (8)

Nelli Kalikova
Copy
Epidemioloog Nelli Kalikova
Epidemioloog Nelli Kalikova Foto: Remo Tõnismäe

Mina kirjutan ainult siis, kui enam vaikida ei suuda. Ma ei ole Mailis Repsiga isiklikult tuttav, kuid kuudepikkune kohtusaaga sisuliselt olematu kuriteo suhtes sunnib sõna võtma, kirjutab Nelli Kalikova.

Praegusel äreval ajal on meil palju tõsiseid asju, millega tegeleda riigil, ministeeriumidel, kohtutel, ajakirjandusel: sõda on ukse ees, valitsus käriseb igast otsast, putinoidid ja viies kolonn märatsevad sotsiaalmeedias, rahvas on elukallidusest nõrkemas, meie aga kulutame maksumaksja raha tühja-tähja peale, arutame kuude kaupa asju, mida võiks lahendada paari kohtuistungiga. Administratiivne karistus prokuratuuri hinnatud 7500-eurose kahju hüvitamisega olekski kõik. Usun, et praegune kohtumaraton maksab kümneid kordi rohkem.

Mailis Reps on juba mitmekordselt karistatud nii maine kahjustamisega, ministrikohalt tagasiastumisega kui ka reetmisega. Riigikogulased, kes vaatasid heldimusega, kui Mailis, imik rinnal, riigikogu saali astus, võtsid temalt süümepiinadeta ära saadikupuutumatuse. Erakond ei astunud tema kaitseks välja. Koalitsioon, mille lepingu ehitajaks oli põhiliselt Reps, ei teinud ühtegi liigutust tema kaitseks. Koduministeerium lõi innukalt noa selga. Ainsad, kes ei reeda, on lapsed, kuid kujutage ette, mida tunnevad vanemad lapsed koolis, internetis, meedias, kus ema vargaks tembeldatakse.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles