Ossinovski: president peaks tänama ettevõtjaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Ossinovski
Oleg Ossinovski Foto: Peeter Langovits

President Toomas Hendrik Ilves peaks oma tänavuses pidupäevakõnes väljendama Eesti ettevõtjatele tänu, mis tal eelmisel aastal ilmselt ununes, leiab Eesti transiidiettevõtja Oleg Ossinovski. 

Esiteks, president peaks selgelt ütlema ühiskonnale, kelle raha eest seda vastuvõttu korraldatakse ning väljendada riigi ja enda nimel sügavaimat tänu Eesti ettevõtjatele.

Sellega, et eelmise aasta vastuvõtul oli kõikide kutsutute seas viis ärimeest (välja arvatud riigiettevõtete juhid, kes on sisuliselt ametnikud), andis president selgelt mõista, keda ta peab riigi jaoks oluliseks ja vajalikuks. Kõnest oli selgelt puudu tänu neile, kes maksavad palka sadadele tuhandetele inimestele ja ka temale endale. Loodan, et see tal lihtsalt ununes.

Teiseks, ma sooviksin presidendi kinnitust selle kohta, et ta mõistab olukorra ebanormaalsust, kus 300-eurose miinimumpalgaga Eesti inimesed peavad rahastama Kreeka elanikke, kelle alampalka plaanitakse langetada 720 eurolt 600 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles