Getter Trumsi: võitis see, keda võitjaks ennustati

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Getter Trumsi
Getter Trumsi Foto: Konstantin Sednev

Kogu «Eesti laulu» trall kestis tänavu kauem kui kunagi varem. Suuremalt ja rohkemate lugudega korraldatud laulukonkurss pakkus televaatajatele meelelahutust peaaegu kolm kuud. Artistidele veelgi kauem.

Tänavu lisandunud veerandfinaalid andsid lisavõimaluse neile 20 loole, mis jäävad tavaliselt kuulamata. Nüüd aga saime nautida, suuremal ja vähemal määral, koguni 40 loo muusikavideot, mille seas oli järgmine «Eesti laulu» võitja. Osa neist lugudest võinukski jääda kuulamata, kuid oli nii mõnigi, mis pani jala tatsuma ja silma särama.

Kõik veerandfinaali pärlid, näiteks Shira «Under Water» ja ehk liialt kastist välja Mr. Levvis looga «Let’s Talk About» piisavalt poolehoidjaid ei leidnud. Ka Ariadne ja Dramanda lugudes ei nähtud piisavalt potentsiaali, kuid meeldejäävad olid need sellegipoolest.

Jaanuaris saime veidi kõrvu puhata, et siis veebruaris täie hooga oma lemmikutele kaasa elada. Nüüd asendati muusikavideod lavaliste etteastetega ning rahvas sai jälle oma telefonid kuumaks hääletada. Kolm artisti pidid koroona tõttu ka poolfinaalis muusikavideod letti panema ja nendega võistlema, see sai saatuslikuks vaid ühele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles