Svetlana Skrebneva: virmalised Vene kanalite asemel (17)

Svetlana Skrebneva
, Turundaja (Eesti 200)
Copy
Turundaja Svetlana Skrebneva (Eesti 200)
Turundaja Svetlana Skrebneva (Eesti 200) Foto: Erakogu

Mõne päeva eest lahvatas aktiivne arutelu teemal, kas Venemaa telekanalid tuleks sulgeda. Näeme, kuidas üha enam tuleb poliitikute, meediaekspertide ja kommunikatsioonispetsialistide arvamusi, mis tekitab küsimuse – mis siis tegelikult toimub? Mis nii lugupeetud inimesi nüüd jälle ehmatas, küsib turundaja Svetlana Skrebneva (Eesti 200).

Kas kommunikatsioonieksperdid ei adu, et nad lihtsalt ei ole oma tööga hakkama saanud? Ilmselgelt on neil lihtsam konkurente sulgeda, kui Eesti venekeelsetele kanalitele kvaliteetset sisu pakkuda. Meie poliitikud ja eelkõige aastaid võimul olnud Reformierakonna liige Hanno Pevkur rõhutavad kirglikult, et venekeelse elanikkonna lõimumine on läbi kukkunud.

Olgem ausad – Eesti kanaleid on paljudel venekeelsetel endiselt raske vaadata, kuna teadupärast on läbi kukkunud ka keeleõppepoliitika. Sellises olukorras hakkavad meie poliitikud ja kõrgseltskonna esindajad, paljastades oma jõuetuse, tegutsema selle riigi meetoditega, mida nad tahavad nüüd meie vene elanikkonnale sulgeda. Nagu teate, on Venemaal tänapäeval paljud populaarsed saidid maailmas – näiteks LinkedIn – suletud, kuid see ei takista vene andekatel noortel võimalikult kiiresti välismaal hästi tasustatud tööd leida.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles