Tarmo Pikner: kas järgmisena mõrvakatse? (4)

Tarmo Pikner
, kolumnist
Copy
Tarmo Pikner FOTO: Erik Prozes
Tarmo Pikner FOTO: Erik Prozes Foto: Erik Prozes

Olin üllatunud ERRi nii kiirest reageeringust! Sama päeva õhtul, kui Postimehes oli ilmunud allakirjutanu kolumn ERRi vaimse pankroti ilminguist, oligi «Ringvaate» saatejuhiks Marko Reikopi asemel uus tegija, Hannes Hermaküla. Selgus siiski, et põhjus oli proosalisem, aga ikkagi midagi uut, kirjutab kolumnist Tarmo Pikner.

Siit edasi aga tuli tõeline pauk, õigemini paugud. Need kostsid siis, kui Jüri Muttika tagus kurika, haamri ja kirvega bussipaviljoni klaasseinu. Üks neist purunes, teine mitte. Nagu teada anti, see oligi katse eesmärk. Rõhutan – kuritöökatse mõte. Tähendab, «Ringvaade» matkis kuritööd – millisel juhul kuritöö õnnestub ja millal mitte. Siit järgmine samm oleks minna kuritööde matkimisega edasi ja näidata Eesti rahvale, kuidas inimest on võimalik mõrvata. Et noh näete – kurikaga mõrv ei õnnestunud, aga kirvega õnnestus!

Siin ei aita isegi taeva appi kutsumisest, nüüd peab ka põrgu appi kutsuma. Kus on küll inimeste mõistus, ei saa mitte aru?! Võiks näiteks teada, et umbes samal ajal lõhuti Kuressaare linnas 14 bussipaviljoni klaasid! Nüüd arvan, et päris katsed jätkuvad hoogsamalt.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles