Adik Levin: käed eemale Tanel Kiigest! (10)

Adik Levin
Copy
Adik Levin.
Adik Levin. Foto: Sander Ilvest

Koroonapandeemia on ju tegelikult sõjaolukord ja sellel ajal ei ole õigustatud terve meeskonna välja vahetamine, kirjutab meditsiiniteaduste doktor Adik Levin. 

Viimaste päevade uudistes on esikohal info, et härra Tanel Kiik tuleb tagandada ministriametist, kuna ta ei ole tulnud toime Covid-19 vaktsineerimise protsessi korraldusega. Sellise algatusega on välja tulnud riigikogu opositsiooni erakonnad. Ma saan aru, et ühes demokraatlikus riigis kaolitsiooni ja opositsiooni erakondade poliitikud peavadki omavahel vaidlema ja mõnikord ka teineteist «hammustama». Kuid see poliitikute klaperjaht, mis toimub praegu koroona vaktsineerimise ümber on juba liig mis liig.

Hommikuses Terevisiooni saates kommenteeris Tartu ülikooli professor Ruth Kalda oma uuringu tulemusi ning selgus, et meil omab praegu 77 protsenti täiskasvanutest antikehi koroona infektsiooni vastu. Vaja oleks aga 85 protsenti. Jah, veel on vaja edasi minna, et jõuda sellise arvuni. Selle asemel, et aidata kaasa võitluses vaktsineerimisvastastega, püütakse meid kaugemale viia tõelistest probleemidest. Nüüd on aga leitud võimalus uputada oma poliitiline vastane.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles