Ülo Kalm: võitlus vabaduse eest (4)

Ülo Kalm
, pensionär, endine ajakirjanik
Copy
Vaktsineerimine Qvalitas tervishoiukeskuses.
Vaktsineerimine Qvalitas tervishoiukeskuses. Foto: Sille Annuk

Inimese kõige kallim varandus siin maamuna peal on tervis. Ainukesed, kes suudavad seda varandust kaitsta ja alles hoida, on arstid. Teie, kõige pühendunumad õiguskaitsjad, olge te Allar Jõks, Ülle Madise või keegi teine, olge head, jätke tervise kaitsmine arstide kätte.

Viirused, mis teevad maakeral hävitustööd juba enne meie ajaarvamist, ei arvesta ühegi inimeste tehtud seadusega. Ei tunnista tugevate õigust ega nõrgemate õiglust. Hakkad arstiuskseks, kui ise oled mõnest tapvast tõvest pääsenud. Võitlesin ise sõja-aastate järel levinud tuberkuloosiga, lähedased langesid, mina jäin ellu. Tänu arstide abile. Nüüd, vanas eas, pean jälle end kaitsma salakavala Covidi eest. Taas võin kinnitada, et seni olen vastu pidanud. Tänu arstide abile.

Vaatasin, et Toompeale kogunes inimesi, kes nõudsid vabadust. Vabadust vabalt elada. Ei vaidle vastu. Aga on asjaolusid, mis ei lase seda vabadust nautida. On see tundmatu salakaval Covid, kes meie kallimat varandust tahab hävitada. Mina usun, et arstid vaenlase võidavad ja vabaduse tagasi toovad.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles