Nädala üllataja ⟩ Tanel Tatter: muutusin kõige rohkem pärast laste sündi

Henri Zeigo
, toimetaja
Copy
Tanel Tatter suhtub oma töösse suure kirega. Praegu käib kibe töö «Apteeker Melchiori» filmi postproduktsioonis ning turunduse ettevalmistamisel. 20. augustil esilinastuma plaanitud Ergo Kulla käe all valminud mängufilm «Soo» jõuab kinopubliku ette aga sügisel. 
Tanel Tatter suhtub oma töösse suure kirega. Praegu käib kibe töö «Apteeker Melchiori» filmi postproduktsioonis ning turunduse ettevalmistamisel. 20. augustil esilinastuma plaanitud Ergo Kulla käe all valminud mängufilm «Soo» jõuab kinopubliku ette aga sügisel. Foto: Robert Lang

Tanel Tatteril on produtsendina kiire aeg, sest mitmed põnevad Eesti filmid ootavad rahva rõõmuks kinolinale pääsemist. 

Kuidas teil praegu läheb?

Hetkel on elus tormilised ajad. Isiklikus elus midagi erutavat ette näidata ei ole ja kirjeldavaks märksõnaks on töö kuubis. Suvi on möödunud äärmiselt produktiivselt. Oleme suutnud sel aastal filmida kaks filmi ning hetkel kolmanda filmi võtted Saaremaal hoos. Tõime juunis välja mängufilmi «Eesti matus» ja käib kibe töö «Apteeker Melchiori» filmi postproduktsioonis ning turunduse ettevalmistamisel. Olen ennast suunanud kindlale kursile ja häälestanud ennast raskuste seljatamisele. Selles valguses suudan lühidalt vastata, et seni läheb veel hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles