Agnes Pulk: meedia kasutas Karin Kuusikut ära (32)

Agnes Pulk
, lastevastase vägivallaennetuse koolitaja, (EKRE)
Copy
Agnes Pulk
Agnes Pulk Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eelmisel reedel mõisteti endine minister Marti Kuusik esimeses kohtuastmes õigeks, kuna kohtuniku sõnul olid tõendid liiga kaudsed. Prokurör lubas edasi kaevata. Otsusega ei olnud rahul ka Merli Kaunissaar, kes on kogu selle loo avalikkuse ette jõudmise nö peasüüdlane. Tema 29. mail Delfis ilmunud intervjuud lugedes süvenes minus veendumus kogu aktsiooni ebasiiruses ja julmuses, kirjutab lastevastase vägivallaennetuse koolitaja Agnes Pulk (EKRE).

Meedias ilmunud artiklitest on selgunud, et selleks ajaks, kui Marti Kuusik oli ministriks saamas, olid nad Kariniga juba mõnda aega tagasi lahku läinud. Kui oletada korraks, et peres esines tõepoolest pingeid ja võibolla isegi vägivalda, siis tuleb tõdeda, et Karinil oli õnnestunud selleks ajaks traumeerivast suhtest lahkuda ning rahulikult lastega omaette elada. Nad ei olnud Marti Kuusikuga enam paar. Kuid Karini õnnetuseks hakkas tema eksabikaasa  saama ministriks ja mitte lihtsalt ministriks, vaid EKRE ministriks.

Meenutagem seda hüsteerilist meeleolu, kui EKRE pääses valitsusse. Iga päev toimusid EKRE vastased meeleavaldused Toompeal ja Stenbocki maja ees, meedias ilmusid EKRE juhtfiguuride sõnavõtte materdavad ja sõna otseses mõttes EKRE-vastased artiklid. EKRE valitsuskõlbmatuse demonstreerimiseks otsiti kõikjalt vihjeid ja võimalusi.

Kommentaarid (32)
Copy
Tagasi üles