Olesja Lagašina: skisofreenia on moes (3)

Olesja Lagašina
, venekeelse toimetuse juht
Copy
Võidupühal, 9. mail Narvas aastaid rongkäike ja tähtpäevaga seotud temaatilisi üritusi korraldanud Larissa Olenina populaarsuse vähesuse üle kodulinnas kurta ei saa. Kuidas mõjutab tema tulevast valimisedu hiljutine liitumine Narva linnavolikogu EKRE fraktsiooniga ja kas ta kavatseb üldse kandideerida, näitab aeg. 
Võidupühal, 9. mail Narvas aastaid rongkäike ja tähtpäevaga seotud temaatilisi üritusi korraldanud Larissa Olenina populaarsuse vähesuse üle kodulinnas kurta ei saa. Kuidas mõjutab tema tulevast valimisedu hiljutine liitumine Narva linnavolikogu EKRE fraktsiooniga ja kas ta kavatseb üldse kandideerida, näitab aeg. Foto: Ilja Smirnov

EKRE edu Narvas tähendab teiste erakondade tegemata tööd, leiab päevakommentaaris Olesja Lagašina.

EKRE plaanib valitsusele umbusalduse avaldamist, loen ma uudistest. Huvitav, mida nad seekord on leiutanud? Ah soo, oma kärpimistega olevat valitsus «kahtluse alla pannud Eesti kaitsevõime arengu ja jätkusuutlikkuse», teatab meile Henn Põlluaas.

Oh jah, kaitsekulud on kindlasti oluline teema. Meil on ju suur ja ettearvamatu naaber, ise teate ju, ei tohiks olukorra tõsidust alahinnata. Huvitav, kas EKRE poliitikud on sellest ka narvalastele rääkinud, nad peaksid ju ka teadma, kelle vastu me siin ennast kaitseme. Oleks küll hea teada saada, mida narvalased kaitse-eelarvest arvavad... Eriti need, kes kavatsevad eeloleval sügisel konservatiivide poolt hääletada või isegi erakonda juba esindavad.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles