Kodukontor loob mugavust

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Tarmo Kruusimäe istungi ajal. Kuvatõmmis videost.
Tarmo Kruusimäe istungi ajal. Kuvatõmmis videost. Foto: Facebook/Imre Kaas

Neljapäev. Riigikogu istung. Küsimuste vooru oli ennast kirja pannud riigikogulane ja Isamaa juhatuse liige, endine punkar Tarmo Kruusimäe. Järjekord jõudis temani, kuid kodukontori mugavus, kus voodis lebotades punkmuusika rütmis e-suitsu pahvida, võttis oma ja väga tähtis küsimus jäigi küsimata.

«Tarmo, küsi küsimus. Tarmo, sul on võimalus küsimus küsida,» korrutas riigikogu aseesimees Martin Helme. Kuid 1980ndate punkmuusika oli Kruusimäel valjem kui Helme hääl.

Eks neid jutte ole olnud ennegi, et kodus koosolekut pidades on seljas vaid ilus särk ja jalas pidžaamapüksid. Aga kas tasub ennast täitsa lebotama lasta? Eriti kui oled rahvasaadik.

Kruusimäe ise toonitas, et tegelikult on ta alati oma riietuses väga korrektne olnud, kui ta on riigikogus pidanud esinema või küsima. Sel korral läks lihtsalt nii. Riigikogus pole eraldi reegleid kodukontoris viibijatele, kuid neilt eeldatakse ikkagi samasugust suhtumist nagu siis, kui istung toimub Toompea lossis.

Kas kodukontoris on võimalik tööd teha nii, et inimene lesib voodis ja allub vaba aja mugavustele? Kruusimäe näitas, et see pole võimalik. Sest, Tarmo, su küsimus jäi ju küsimata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles