Päevatoimetaja:
Mart Raudsaar

Ville Arike: olümplastele vaktsiini

Copy
Ville Arike
Ville Arike Foto: Tairo Lutter

Lõppeva nädala kolmapäeval tähistati 100 päeva jäämist Tokyo olümpiamängude alguseni. Mängud algavad veidi üle kolme kuu pärast, mis tippspordi mõistes tähendab imelühikest ajajärku. Mängudele pääsejatel ja sinna veel pürgijatel on suur töö tehtud ning jäänud vormi timmimine õigeks ajaks.

Kõik oleks tore, kui elaksime maailmas, mida teadsime enne 2020. aasta märtsi. Koroonapandeemia on kõik, sealhulgas spordielu pööranud pea peale. Ka Jaapani kõrgetest ringkondadest kuuleb endiselt kahtlusi, kas olümpiamängud üldse toimuvad. Kuni rahvusvaheline olümpiakomitee ja korraldajamaa valitsus pole kuulutanud vastupidist, elame teadmises, et toimuvad.

Kui olümpiamängude avamispäev, 23. juuli kätte jõuab, on järgmisel veidi enam kui kahel nädalal Eestis spordihuvilisi tavalisest rohkem. Valitakse Kanal 2, Kanal 12 ja Postimehe veebikülg, et oma sportlaste esitustele kaasa elada.

Kas viie aasta taguste Rio de Janeiro mängude seitsmes mees Mart Seim suudab seekord sekkuda kõrgemasse mängu? Oot, stopp… Aga kui juhtub nii, et Seim ei astugi tõstepõrandale? Miks ei astu? Ah koroona segas…

Tagasi üles