Urmas Sõõrumaa: õhinapõhiselt ei saa juhtida

Urmas Sõõrumaa
, Eesti Olümpiakomitee president
Copy
Urmas Sõõrumaa
Urmas Sõõrumaa Foto: Sander Ilvest

Vastuseks EOK tippspordi nõukogu liikme, kergejõustikutreener Jaanus Kriiski kriitikale artiklis «EOK presidendi viis tühja aastat» vastab EOK president Urmas Sõõrumaa, et Kriisk ei ole lihtsalt EOK arengutega kursis.

On alati meeldiv, kui sinu tegevust jälgitakse ja proovitakse hinnata. Antud juhul on emotsioone ja allhoovusi liigagi palju, et võtta Jaanus Kriiski kirjutist konstruktiivse kriitikana. Konstruktiivse kriitika aluseks on taustateadmine, õiged faktid ja arengu ning suure pildi tunnetamine.

Esmalt vaktsineerimisest. Spordirahvas on alati olnud vastutustundlik osa ühiskonnast ja seetõttu eelistame siiani kõigepealt vanemate inimeste, riskirühma kuuluvate elanike ja eesliinitöötajate vaktsineerimist. Meie tippsportlasteni jõuab järjekord aprilli jooksul. Vaktsineerimine päästab elusid ning siin annavad minu maailmavaate juures tugevamad nõrgematele eesõiguse ja ootavad vaktsiini alles siis, kui nõrgemad on kaitstud. Ma kordan, ka üks kaotatud elu ei ole väärt tippsportlase kõrget kohta või medalit spordivõistlusel. Aga tundub, et Jaanuse mõistes on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles