Mart Raudsaar: avatud lugude päev (25)

Mart Raudsaar
, Postimehe peatoimetaja
Copy
Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar
Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar Foto: Mihkel Maripuu

Postimehe digistart ei ole minevikus olnud kõige kiirem, sest Postimees on väga pika ajalooga paberleht. Nüüd on jõutud juba üsna kaugele ja avatud lugude päeval on kõik oodatud lehe veebiversiooniga tutvuma, kirjutab Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar.

Täna on päev, mil Eestis jõustuvad täiendavad piirangud. Suletakse kaubanduskeskused, restoranid, koolid ning avalikus ruumis hakkab taas kehtima 2+2-reegel. Põhimõtteliselt jõustuvad samad reeglid nagu aasta tagasi, kui 12. märtsi hilisõhtul 2020 kuulutas valitsus välja eriolukorra.

Kui valitsus paneb täna riigi lukku, siis meie teeme Postimehe lukust lahti. Me avame üheks päevaks oma veebisisu ning korraldame sellisel viisil justkui avatud uste päeva, et näidata, mida kõike meie lehe veebiversioonist leida võib. Seda ei ole vaja tõlgendada, nagu meile valitsuse täiendavad piirangud ei meeldiks. Vastupidi, oleme oma juhtkirjades korduvalt soovinud, et karmimad meetmed oleks tulnud kehtestada juba varem. Kuid taas peavad inimesed töötama kodukontoreis ning uue olukorra esimesel päeval tahame jagada informatsiooni võimalikult paljudele lugejatele.

Kommentaarid (25)
Copy
Tagasi üles