Õnne Pillak: see, mida teeb õpetaja oma vabal ajal, on tema isiklik asi (13)

Õnne Pillak
, Tallinna linnavolikogu liige (RE)
Copy
Õnne Pillak
Õnne Pillak Foto: Erakogu

Lasteaiaõpetaja jäi ilma tööst, kuigi ta ei käitunud ametialaselt kuidagi valesti, arvab Tallinna linnavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni liige Õnne Pillak (Reformierakond) tsensuurijuhtumist Mustamäe lasteaias, millest on juttu tänases Postimehes.

Mustamäe lasteaiaõpetaja tööst ilma jätmine peaministrilt küsimuse küsimise pärast on kategooriliselt vale. Eesti on demokraatlik riik, siin on igal inimesel õigus vabalt levitada oma mõtteid ja küsida, kartmata karistada saada.

Samamoodi on ülepaisutatud arvamus lapsevanematest kui sotsiaalmeedia detektiividest, kes nuhivad oma laste õpetajate järgi. Lapsevanemana on mulle eelkõige oluline, et mu laste õpetajad oleksid professionaalid, teeksid oma tööd südame ja rõõmuga. Et lasteaeda lastele järgi minnes saaksin ma koju minna hoitud ja heatujuliste lastega, kes üllatavad mõne uue õpitud oskusega või tähega. See, mida õpetajad omal vabal ajal teevad, mida nad arvavad peaministrist või kellestki teisest, on nende isiklik asi. Ja las see nii jäädagi.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles