Nils Niitra: mädanemine algas sabast

Nils Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nils Niitra
Nils Niitra Foto: Sille Annuk

Seekord ei hakanud kala tõepoolest mädanema mitte peast, vaid sabast.

Reformierakonna kodulehel seisab Otepää piirkonnajuhi Aivar Nigoli nime ees pateetiline lause: «Kõige paremini õnnestuvad armastusega tehtud asjad. Praegusel keerulisel ajal on rohkem kui kunagi varem vaja armastust. Armastust oma lähedaste vastu. Armastust oma kodukoha vastu. Armastust Eestimaa vastu. Meie armastame Eestimaad!»

Reformierakondlaste juhitud Otepää vallavõimud on juba mõnda aega üritanud kinni panna elujõulist Pühajärve põhikooli, aga kõigele lisaks on nad elanike eest salaja lubanud avada tuntud ettevõtjale kuuluva kruusakaevanduse. Ja seda hoolimata faktist, et varasem vallavõim võitis seoses sama kaevandusega arendajat kohtus.

Kui nüüd orav Silver Meikar otsustas kaevata Otepää reformierakondlased aukohtusse, suunati ta sellesama Aivar Nigoli jutule. Laske aga sabal edasi mädaneda, küll siis ükskord mädaneb ka pea. Reformierakonnale väike soovitus – viimane aeg oleks Otepää piirkonnas võimutsev seltskond lihtsalt parteist välja visata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles