Nikolai Degtjarenko: Ratas on kaotanud nii vene valija kui ka austuse Euroopas (18)

Nikolai Degtjarenko
, Maardu linnavolikogu liige
Copy
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Pilt videost

Tsentristid on kaotanud usalduskrediidi, kuid pole ka ühtegi teist erakonda, mis oleks valmis pakkuma Eesti venelastele lahendusi spetsiifilistele rahvuslikele probleemidele. Nii ongi, et Jüri Ratas on juba kaotanud Euroopa austuse, aga ka venekeelsete valijate toetuse Eestis. Kuid see ei ole loo lõpp, kirjutab endine keskerakondlane Nikolai Degtjarenko.

Eestit on üle saja päeva raputanud pidevate skandaalide seeria, mille peamiseks allikaks on erakond EKRE ja selle poliitilised juhid: Mart ja Martin Helme. Küll kahtlustatakse konservatiivist ministrit oma naise peksmises, küll deklareerib europarlamenti valitud konservatiiv kavatsusest selle tegevust blokeerida või siis üks teine konservatiivist minister astub kogu Euroopa Liidu vastu ja hääletab eelarve koostamise seni kehtivate põhimõtete kaotamise poolt.

Kõik need konservatiivide koerustükid tabavad rikošetina Jüri Ratast kui Eesti peaministrit ja Keskerakonna juhti. Paraku on Keskerakond, mille liige olen ise pikka aega olnud, hävitanud end EKRE liitlasena. Arvamusküsitluste kohaselt on tsentristide toetus venekeelsete valijate seas (võrreldes 2017. aasta kohalike valimistega) juba vähenenud kaks korda – 80 protsendilt 40 protsendile.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles