Edasi 1989. aastal: kohviuba tagaruumides

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist "Ivan Vassiljevitš vahetab ametit". Foto on illustratiivne.
Kaader filmist "Ivan Vassiljevitš vahetab ametit". Foto on illustratiivne. Foto: Youtube

Puiestee kaupluses (Leninakani filiaal) avastati, et müügisaalis kohviuba, naturaalset jahvatatud kohvi ja lahustuvat importkohvi ei pakutud, küll aga oli seda kõike tagaruumides.

Üks kott kohviuba (70 pakki) oli laoruumis ja neli kotti oli kaupluse töötajate riidekappides. Duširuumis oli kast lahustuvat ja kaks kasti jahvatatud kohvi. Kokku oli müügile panemata kaupa 2152 rbl. 60 kop. väärtuses.

Puiestee juhataja E. Lind kontrollimise päeval tööl ei olnud. Kohvimüüki alustatakse juhataja korraldusel kella 17-st. Puiestee asejuhataja L. Kruuv teadis küll, et kauplusse oli kohv tulnud, kuid et tal eelmine päev oli vaba, siis arvas ta kohvi olevat ära müüdud.

Komitee võttis teatavaks, et Leninakani juhataja käskkirjaga on Puiestee juhatajat E. Lindu kaubanduseeskirjade rikkumise pärast karistatud valju noomitusega ja asejuhatajat L. Kruuvi noomitusega ning jaanuarikuu preemiat vähendatud 100%.

Komitee juhtis Leninakani juhataja N. Hommiku tähelepanu kaubanduseeskirjade rikkumisele Puiestee kaupluses ja kohustas rakendama abinõusid kaubanduseeskirjade kõrvalekaldumatuks täitmiseks.

7.3.1989

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles