Linnar Priimägi: sotsiaaldemokraadid tunduvad kõige suuremad parasiidid riigikogus (38)

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnar Priimägi
Linnar Priimägi Foto: Madis Sinivee

Valimisi korraldatakse selleks, et anda rahvale võimalus kutsuda esile muutusi, või kui inimesed on eluga rahul, siis põlistada seni tehtut ning lasta poliitikuil jätkata endisel kursil. Homsed valimised ilmselt mingit suurt muutust ei too, nendib Priit Pullerits, alustades oma intervjuud Linnar Priimäega.

Priimägi: Vaadake, inimesed ei vali muutust või mittemuutust, ei vali programmide järgi vasakule või paremale, itta või läände. Inimesed valivad teist inimest. Kas keegi mäletab, mida see inimene lubas? Mida Heidy Purga meile lubas? Või Kristina Kallas? Tema lubas ainult probleeme! Mida on lubanud Imre Sooäär, kes jooksis Reformierakonna rüpest Keskerakonna kaisutusse? Või Mart Sander, uustulnukas – miks ma peaks tema valima? Me valime inimesi, ja pigem teeb mulle muret, et need inimesed, kes on meile valida antud, on tühised.  

Mitte vast kõik?

Kommentaarid (38)
Copy
Tagasi üles