Aega taanduda on (14)

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vakra
Rainer Vakra Foto: Andrus Peegel

Poliitika on olnud Rainer Vakra täismeheelu kogu sisu ja kõik märgid viitavad, et ka plagiaadisüüdistus ei kalluta teda valitud eluteelt.

Rainer Vakra on täiesti külma kõhuga tegelane. Pärast seda, kui Eesti Ekspressi ajakirjanik Mikk Salu oli tuvastanud tema bakalaureusetöös lehekülgede kaupa mujalt võetud ja viitamata materjali, pidid teised ajakirjanikud, kes Vakrat kätte saada üritasid, tõdema, et mees on tabamatu – kadunud. Misjärel Vakra (37) teatas oma Facebooki küljel, pilk pildil selge ja silmavaade otse, nagu poleks midagi juhtunud: «Sõbrad, ma ei ole kuhugi kadunud. Valimiste eel on tegemist palju ja päevad pikad. Hetkel tegin tänase sõbrapäeva heateo.»

Ta käis verd andmas.

Tema verd tahaksid näha enne valimisi ilmselt paljud. Ent sugugi vähe pole neidki, kes soovivad Vakrale külma närvi, paksu nahka ja vastupidamist. Mis näitab, et Eesti inimesed jagunevad taas kaheks, täpselt samuti nagu tselluloositehase, Rail Balticu ja rändepakti küsimuses.

Kommentaarid (14)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles