Postimees 1994. aastal: varises sisse Marja poe lagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marja pood peale varingut.
Marja pood peale varingut. Foto: Peeter Langovits

Tallinnas Marja poes laupäeval juhtunud varingus hukkus viis (neist kaks naist) ja sai vigastada 13 inimest, öeldi pühapäeval ETA-le Tallinna Kiirabihaiglast.

Marja kaupluse betoonist katuslagi langes sisse laupäeval kell 15.15. Kaupluse müügisaalis murdus lage toetav kandetala ning sisse langesid paneelid, mida tala toestas. Sisse kukkus umbes kolmandik kaupluse laest müügisaali tagumises parempoolses osas.

Kohale saabusid politsei, tuletõrje, päästeameti ja kiirabi brigaadid. Kiirabi saatis kohale kaks reanimobiili ja 11 tavalist kiirabiautot. Kannatanute otsimine lõpetati keskööl, kui ruumist olid kõrvaldatud allavarisenud betoondetailid.

Usutluses Raadio 2-le ütles õnnetuse ajal valves olnud kiirabijaama arst, et kannatada sai kolmteist inimest, kellest kolm viidi raskete vigastustega Seppo kliinikusse, üks neljaaastane peavigastusega laps lastehaiglasse ja teised Mustamäe haiglasse. BNS-i teatel saadeti üks kergelt vigastatu laupäeva õhtul haiglast koju.

14.2.1994

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles