Põhjuse leiab alati (1)

Aarne Seppel
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Aab
Jaak Aab Foto: Marko Saarm / Sakala

Keskerakond ja Reformierakond saatsid valimisdebatti endised sotsiaalministrid Jaak Aabi ja Taavi Rõivase. Viimane viskas õhku väite, et enam kui kahe aastaga valitsuse eesotsas ei ole Keskerakond oma neli aastat vanadest pensionärideteemalistest lubadustest täitnud ühtegi, Reformierakond sai aga lühema ajaga enamiku lubadustest täidetud.

Enam-vähem nii ongi. Rõivas natuke ilustas oma erakonna saavutusi, aga nende lubadusi oli ka vähem ja keerulisem hinnata. Aab aga leidis, et Rõivase valitsus jättis nii palju tegemata, et peaminister Jüri Ratas ei ole kõike jõudnud. Rõivas arvas, et peale maksukaose ja tasuta transpordi pole praegune valitsus midagi teinud.

Eks väljavabandamiseks leia põhjuse osav poliitik alati, aga ehk peaksid programmimeistrid peeglisse vaatama ja võimule pääsedes aktiivsemad olema. Iroonia on selles, et üks täitmata lubadus on ühine mõlemal erakonnal. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles