Meelis Niinepuu: tõejärgne Isamaa (7)

Meelis Niinepuu
, ettevõtja, poliitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Niinepuu FOTO: Mihkel Maripuu
Meelis Niinepuu FOTO: Mihkel Maripuu Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti 200 on siiani lähtunud põhimõttest, et me põhimõtteliselt ei vasta teiste erakondade ründavatele arvamusartiklitele. Aga kuskil on hea maitse piir. Viimasel ajal ei nihuta hea maitse piire enam mitte EKRE, vaid tema kehvem vend Isamaa, kirjutab Eesti 200 juhatuse aseesimees Meelis Niinepuu vastuseks Juhani Jaegeri arvamusloole «Eesti 200 on pettumus»

On olemas arvamused ja on olemas faktid. Ja neid ei tohi omavahel segi ajada, sest vastasel juhul saabub ka meie ühiskonda tõejärgne ajastu, mis Isamaa erakonna tegevust vaadates on neile juba kätte jõudnud. Näiteks Isamaaliidu olulise kõneisiku Mart Luige artiklid lõpevad pärast avaldamist tavaliselt toimetuse märkusega «artikli esialgset versiooni on muudetud, sest see sisaldas väiteid, mida autor ei suutnud tõestada». Sarnaselt Luigele esitab ka Juhani Jaeger oma teesid pooltõdedele. Räägime asjast!

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles