Üldkasulik hõbe

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru Aspeni poodiumil.
Kelly Sildaru Aspeni poodiumil. Foto: Sean M. Haffey

Kelly Sildaru sai oma X-mängude rennisõidudebüüdil teise koha pingelises heitluses ala valitseja, Pyeongchangi olümpiavõitja Cassie Sharpe’iga.

Noore eestlanna nägu oli ka hõbeda peale kõrvuni naerul, kuid tegelikud võitjad olid Sharpe ja alana naiste freestyle-suusatamine. Esimene tõestas, et tema Sildaru pildile kerkimise tõttu proovile pandud närvikava peab konkurentsile vastu ja teine sai endale korraliku müügiartikli.

Sildaru ja Sharpe näitavad rennis kontrastseid stiile: eestlanna on viimistletud ja vaoshoitud, OM-kuld lohakas, aga uhke. Ja kohtunike arvates jäi neid seekord lahutama alla kahe punkti. Selliste lahingute peal spordialade populaarsus kasvab ja elabki!

Kuna Sildaru jahib medaleid kõigilt võimalikelt aladelt, jääb tal vähem aega pargisõidu harjutamiseks, mis toob teised konkurendid sealgi talle senisest lähemale ja kasvatab põnevust. Kõik võidavad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles