Aruteluõhtu: kuidas linnaelanikuna loodust hoida?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe linnaosa. Pilt on illustratiivne.
Lasnamäe linnaosa. Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Täna Lasnamäel Tondiraba huvikeskuses toimunud aruteluõhtul keskenduti taaskasutusele, keskkonnakaitsele ja jätkusuutlikule elule linnakogukonnas. 

Osalejad arutlesid selle üle, kuidas aitab Euroopa Liit keskkonnasaastet vähendada ning millised on meetmed, mis tulevikus aitavad nii meie planeedi kui ka meie naabruskonnad ja veekogud puhtamana hoida.

Laiemast pildist liiguti kitsamale ning küsiti: mida saaks teha individuaal selleks, et keskkond tema ümber oleks puhtam, tekiks vähem prügi ning ühtlasi säästetaks raha.

Lisaks räägiti ka sellest, kuidas näiteks kogukonnaaiandus aitab lisaks ökoloogilisele eluviisile kujundada parema kogukonna.

Vestlusel osalesid Maria Derlõš Lasnaideest, Katarina viik keskkonnaministeeriumist ning Aleksandr Taraskin Tallinna keskkonnaametist. Vestlust juhtis venekeelse Postimehe peatoimetaja Olesja Lagašina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles