Priit «Brad» Jürjens: ainult lumehelbekesed ei tule toime õela kriitikaga (11)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit «Brad» Jürjens.
Priit «Brad» Jürjens. Foto: Kristjan Lepp

Minagi vaatasin «Radari» erisaadet vihakõnest. Ütleme nii, et päris kahju hakkas. Hakkas kahju neist staaridest, kes saates oma kurja saatust kaebamas käisid, peale Jevgeni Ossinovski, aga sellest hiljem, kirjutab EKRE ridades riigikokku kandideeriv kitarrist Priit «Brad» Jürjens.

Ausalt öeldes ei ole vist maailmas peale Põhja-Korea jumal-keisrite inimest, kellest avalikku ellu astudes kusagil halvasti ei öelda. See on ainult positiivne ja näitab, et meie ühiskond on terve, mis tähendab seda, et ka haigetel inimestel on siin sõnaõigus. Ei näinud mina saates ühtegi tegelast, kes võiks väita, et talle suruti püstol otsaette ja öeldi et nüüd hakkad lauljaks. Või näitlejaks. Või saatejuhiks. Nad kõik pidid ju kunagi tundma, et see on nende kutsumus. Ja selliseid kutsumusi saadab tahes tahtmata inimeste arvamus. Nii positiivne kui ka negatiivne arvamus, ning mul on siiralt kahju, et saates osalevad lumehelbekesed sellest alles nüüd teada said.

Jimmy Kimmeli saates Ameerikas pühendatakse vahel stuudioaega sellisele asjale nagu Celebrities Read Mean Tweets ehk kuulsused loevad õelaid säutse. See on populaarne ja minu meelest kõige naljakam osa saatest, sest kuulsad näitlejad, muusikud jne pannakse kaamera ette ja nad loevad produtsentide valitud eriti mahlakaid säutse, mis nende kohta Twitteris kirjutatud on.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles