Raimond Kaljulaid: Eesti 200 peab kas viivitamatult lükkama ümber oma seotuse või siis vabandama ja eemaldama ühiskonda lõhestav reklaam (10)

Raimond Kaljulaid
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Liis Treimann

Keskerakonna juhatuse liige, endine reklaamiettevõtja Raimond Kaljulaid kirjutab sotsiaalmeedias, et segregatsioonile viitav reklaam lõhestab ühiskonda, solvab siin elavaid vene inimesi ning vene kogukonda hingepõhjani ning on täiesti vastutustundetu.

Eesti 200 peab kas viivitamatult lükkama ümber oma seotuse selle kampaaniaga või siis vabandama ja eemaldama ühiskonda lõhestav reklaam kohe. Või siis peavad selle eemaldama ametivõimud kui rahvuslikku vaenu õhutava reklaami. Kui selle taga on tõesti Eesti 200 ja neil on soov sellega juhtida tähelepanu eesti ja vene koolide eraldatusele, siis tuleb kindlasti hukka mõista poliitika tegemine läbi provokatsiooni. Palun vaadake korraks sellele reklaamile läbi vene kogukonna silmade. Kuidas teie end tunneksite? Hariduspoliitikast tuleb loomulikult rääkida. Rahulikult ja tasakaalukalt. Vene koolide tulevikust tuleb rääkida kaasates vene kogukonda, õpetajaid ja lapsevanemaid.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles