Miks eestlased on nagu kassid?

Georgi Beltadze
, arvamusportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parim videoprojekt
«Eestlane küsib Google’ilt, Postimees asjatundjalt»
postimees.ee, 10.–24. veebruar 2018
Georgi Beltadze, Ardi Truija, Endel Kasterpalu, Erik Prozes, Ahto Lobjakas, Erik Tikan, Madis Sinivee, Eero Vabamägi, Eva-Lotta Kivi, Kristina Herodes
Parim videoprojekt «Eestlane küsib Google’ilt, Postimees asjatundjalt» postimees.ee, 10.–24. veebruar 2018 Georgi Beltadze, Ardi Truija, Endel Kasterpalu, Erik Prozes, Ahto Lobjakas, Erik Tikan, Madis Sinivee, Eero Vabamägi, Eva-Lotta Kivi, Kristina Herodes Foto: Kollaaž

Vähe kentsakas küsimus, kas pole? Ometi on see eestlaste seas üks populaarsemaid päringuid interneti otsimootoris Google. Ligi 587 000 korda on seda küsitud.

Sattusin selle peale mullu näärikuu alguses. Piisas tippida «miks eestlased on», kui Google pakkus esimesena välja sellise kurioosumi.

Mõtlesin, et äkki leidub veel huvitavaid küsimusi, mida Google oskab üksnes esimeste sõnade järgi välja pakkuda, sest seda küsitakse nii sageli. Ja oligi! Miks eestlased lahkuvad Eestist? Miks Eestis ei leidu naftat? Miks Eesti mees ei sünnita?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles