Me ei saagi teada (11)

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endisne siseminister Edgar Savisaar.
Endisne siseminister Edgar Savisaar. Foto: Eero Vabamägi

Edgar Savisaar (68) vabastati tervislikel põhjustel kohtupidamisest. Aga...

... kas Savisaar võttis ärimees Alexander Kofkinilt vastu altkäemaksuna Hispaania reisi selle eest, et korraldas Kofkini äridele pindade rendilepingute pikendamise? Me ei saa seda teada.

... kas Savisaar võttis Kofkinilt vastu altkäemaksuna reisi Hispaaniasse, kui organiseeris linnaarengu assotsiatsiooni kongressi Kofkinile kuuluvasse Meritoni hotelli? Me ei saa seda teada.

... kas Savisaar võttis altkäemaksuna Keskerakonnale 20 000 eurot selle eest, et korraldada ettevõtja Vello Kunmani tütrele kuuluval kinnistul projektile mittevastava ehituse jätkumine? Me ei saa seda teada.

... kas Savisaar võttis vastu kokku 80 000 eurot altkäemaksu selle eest, et korraldas Tallinna Kultuurikatla kommunikatsioonisüsteemide hanke võitjaks Aivar Tuulbergi firma? Me ei saa seda teada.

... kas Savisaar võttis pistist üle 190 000 euro selle eest, et lubas Kofkinil püstitada oma kiirtoidukohad ilma vajalike lubadeta ning peitis selle raha Šveitsi ja kasutas seda hiljem seoses abielulahutusega? Me ei saa seda teada.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles