Tiit Terik: Ansipit kimbutab rahandusküsimustes valikuline mälu

Tiit Terik
, riigikogu liige (KE)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Terik.
Tiit Terik. Foto: Riigikogu

Kas see, mis Reformierakonna juhitavale valitsusele oli lubatud, ei ole tänasele võimuliidule mitte, küsib riigikogu liige Tiit Terik (Keskerakond) endise peaministri, praeguse Euroopa Komisjoni asepresidendi Andrus Ansipi (Reformierakond) valitsusvastase kriitikalaine valguses.

Austatud ekspeaminister Andrus Ansip on viimasel ajal kritiseerinud valitsust kehvades otsustes ja otsustamisest kõrvale hiilimisest. Ninanipsu saab poliitika, mis mõnes küsimuses eelmise valitsuse omast ehk liiga palju ei erinegi.

Ansip rääkis Postimehele, et Eesti jaoks ei ole normaalne olla eurotsooni riikide seas, kus riigieelarve vastab nõuetele vaid üldjoontes. Samas küsimuses on kriitiline ka endine minister Aivar Sõerd, kelle Facebooki seinalt võib leida vihje kehvale eelarvepoliitikale. «Isegi Kreeka riigi eelarve vastab paremini ELi eelarvereeglitele kui Eesti järgmise aasta riigieelarve,» kirjutab Sõerd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles