Harri Moora: mis on raisatud toidu hind?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juurviljad.
Juurviljad. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kodudes raisatakse rohkem toitu kui poodides, kirjutab SA Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskuse teadur Harri Moora.

  • Võiks eeskuju võtta Põhjamaadesse tekkinud ja populaarsust kogunud alternatiivsetest toidupoodidest, kus pakutakse just sellist kaupa, mis tavaliselt müügiks ei lähe.
  • Euroopa Komisjon on mõistnud, millist segadust ja raiskamist realiseerimiskuupäevad tekitavad.
  • Sestap on nad pakkunud ühe lahendusena kaotada kuupäevamärked toiduainetelt, mis tervist ei ohusta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles