Naeratustega ehitaja (1)

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Reidolv
Kristiina Reidolv Foto: Remo Tõnismäe

Nelja aastaga kaks teatrimaja püsti pannud Kristiina Reidolv (40) on nääpsuke naine, kel jõud suur ja alati naeratus näol. Kunagise salajase sõjatehase Baltijetsi vasakust tiivast Narva Vaba Lava tegemine käis tal nagu naksti, vaid 11 kuud ning nõukogudeaegse ruumi asemel ootab nüüd tänasest külalisi kaasaegne teatrimaja.

Narvakad on aga segaduses, sest ilma igasuguse palumata, küsimata, nõudmata on neile kingitud uus kultuurikeskus. Kinkijaks Vaba Lava ja riik, sest just riigi rahaga, pea nelja miljoni euro eest see Narva teatrikeskus kerkis.

Nii Kristiina Reidolv, kes koos MTÜ Vaba Lava juhi Märt Meosega avas neli aastat tagasi Tallinnas Telliskivi linnaosas Vaba Lava teatrimaja, kui ka Narva maja juht Anželika Shticalov usuvad, et narvakad leivad tee uude keskusse üles. Sest nad lubavad pakkuda põnevat programmi. Jõudu!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles