Täiskäik edasi

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti peaminister Theresa May.
Briti peaminister Theresa May. Foto: MATT DUNHAM/AFP/Scanpix

Suurbritannia peaministri Theresa May paat sattus sel nädalal juba niigi tormiselt merelt orkaani nimega Brexiti Leppe Mustand.

Pardalt läks kaduma mitu olulist meeskonnaliiget, sealhulgas vaid paar kuud ametis olnud tüürimees, Brexiti minister Dominic Raab, kelle kohustusi ei soovi keegi enda kanda võtta. Paadi kaptenil Mayl on seni õnnestunud varem kadunute ametikohad teiste meeskonnaliikmetega täita, kuid pardal hakkab varusid väheks jääma.

Üha enam hoogu koguva orkaani käest pole Mayl seni õnnestunud pääseda ja paat lekib aina enam. May ei ole end ekstreemsetest oludest aga segada lasknud ja purjetab täiskäigul edasi. Möllav torm merel pole tema sõnul orkaan ja reis teadmatusse on kaptenile antud käsk, mida tuleb täita. Kas paat peab vastu või upub ka kapten, seda näitab vaid aeg. Väljakutseid ootab teel sihtkohta Mayl ees veel teisigi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles