Tarmo Pikner: Nublud poliitikas ehk Kuidas tunda tuulelippu? (3)

Tarmo Pikner
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Korobeinik ja Imre Sooäär kandideerivad riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas.
Andrei Korobeinik ja Imre Sooäär kandideerivad riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas. Foto: Mihkel Maripuu

Meie oleme ka Nublud (EKSS: jumbu, nolk, naga), räppisid Imre Sooäär ja Andrei Korobeinik kahehäälselt ajakirjanikele Pegasuse kohvikus pressikonverentsil. Ja jätkasid: «Keskerakonna programm on kõige progressiivsem Eestis».

Seega, ei jäänud üle muud, kui lasta selliseid tõsiasju kinnitada ka valijail ning hüppasid Sooäär ja Korobeinik reformioravate pesast otse Jüri Ratase sülle. Ja saigi Keskerakonna valimisnimekiri mainekujunduslikku täiendust.

Nagu korduvalt sedastatud, jätkub poliitiline värvivahetus üha aktiivsemalt riigikogu valimiste lähenedes. Teisisõnu – mida muutlikumaks läheb tuul, seda rohkem tuulelippe välja ilmub. Kes enam mäletab, kes seekord otsa lahti tegi, kuid lähiajaloost on meelde jäänud prominentsemaid värvivahetusi, kui Margus Tsahkna ja Marko Mihkelson raputasid IRLi (tänane Isamaa) tolmu jalgelt - esimesest sai Eesti 200 ja teisest Reformierakonna liige.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles