Igor Ahmedov: mina olen see hull vend, kes tuli eelmisel nädalal Inglismaalt välkõppusele (37)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Ahmedov 2014. aastal.
Igor Ahmedov 2014. aastal. Foto: Kaitseväe Peastaap/Teavitusosakond

Ma tulin õppusele kaugelt Inglismaalt just sellepärast, et näidata Eesti ühiskonnale, et «meil» on soov integreeruda. Et päris tihti on meie eestimeelsus palju suurem kui eesti keele kandjate seas. Kui Igor Inglismaalt saab tulla ja Tarmo Keilast ei tule, tuleb mõelda selle peale, kuidas me defineerime eestlust, kirjutab Igor Ahmedov.

Jah, mina olen see hull vend, kes tuli eelmisel nädalal Inglismaalt välkõppusele Okas 2018 kohale. Kui lugeda Facebookist kommentaare, siis saan enda kohta üht kui teist teada. Näiteks vene Postimehe Facebooki lehel kirjutatakse, et mind pole üldsegi olemas ja niinimetatud Igor Ahmedov on tegelikult Eesti propaganda masin. Kui lugeda aga teisipäeval ilmunud Eesti Päevalehe artiklit, siis oskas endine kaitseminister ja riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees Hannes Hanso (SDE) kasutada mind väga nutikalt ära selleks, et leida vabandusi probleemidele, mis tekkisid välkõppuse ajal. 

Ma tahaks vastata kahele küsimusele. Esiteks, miks on välkõppusele tähtis ilmuda isegi siis, kui sa välismaal elad? Ja teiseks, kas õppusel toimunu oli siis nii halb, nagu ajalehed kirjutavad?

Kommentaarid (37)
Copy
Tagasi üles