Züleyxa Izmailova: võtame oma tuleviku tagasi! (4)

Züleyxa Izmailova
, Tallinna abilinnapea / Erakonna Eestimaa Rohelised esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otse Postimehest. Züleixa Izmailova
Otse Postimehest. Züleixa Izmailova Foto: Mihkel Maripuu

Eestis mõeldakse liiga vähe tulevikule, kuid selle võtmeküsimustega, nagu energeetika ja majanduse, kliimamuutustega, tarbimisharjumustega ning rahvatervisega on tarvis tegeleda juba täna, kirjutab Eestimaa Roheliste esinaine Züleyxa Izmailova.

  • Oleme jõudnud selleni, et Eesti riigi on sisuliselt omastanud välismaa äriühingud, kasutades ära eesti inimeste kriitikavaba läänestumise õhinat ja naiivset usku kord käima lükatud riigi igavesse toimimisse.
  • Tartu tselluloosikett ja toetusmeeleavaldused üle maa näitasid, et korporatiivvõimu jõupingutuste kiuste on Eesti jõudmas uuele arengutasemele ja tõelised mitte valitsuse poolt ellu kutsutud ja rahastatud kodanikuühendused võtavad sisse väärika koha ühiskonnas.
  • Sotsiaalse, poliitilise ja majandusliku süsteemi kuju ei ole kivisse raiutud. Seda saab muuta ja seda peab muutma. Eestis on selleks vaja luua täiesti uued majanduslikud eeldused.
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles