Paljulubav algus

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru
Kelly Sildaru Foto: Miles Holden/Red Bull Content Pool

Kelly Sildaru mullu septembris tabanud põlvevigastus jättis ta ilma võimalusest võistelda Pyeongchangi taliolümpiamängudel. Freestyle-suusatamine, eriti Sildaru trumpala pargisõit tähendab eelkõige suuri kiirusi ja kõrgusi ning sellest tingituna tihti ka tugevaid maandumisi. Vigastusi pole võimalik kuidagi välistada ja iga traumaga kaasneb paratamatult mure, kuidas ja kui kiiresti õnnestub taastuda.

Sildaru esimesed vigastusjärgsed stardid Uus-Meremaal, mis toonud juunioride MMilt hõbe- ja kuldmedali, on paljulubavad. Nüüd on põlv võistlusolukorras järele proovitud ning medalid säravad kaelas.

Tõsi, tuleb rõhutada, et tegu oli juunioride jõuprooviga, mille tase X-mängudest nõrgem. Praegu aga paistab, et Eesti spordisõpradel on igati põhjust freestyle-suusatamise MK-etapid endale punasega kalendrisse märkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles