Yoko Alender: Tallinna linnavalitsus on soodustanud getostumist (5)

Yoko Alender
, riigikogu liige (RE)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Jüri Ratas, justiitsminister Urmas Reinsalu, siseminister Andres Anvelt ja Põhja prefekt Kristian Jaani arutavad olukorra üle Kanuti aias.
Peaminister Jüri Ratas, justiitsminister Urmas Reinsalu, siseminister Andres Anvelt ja Põhja prefekt Kristian Jaani arutavad olukorra üle Kanuti aias. Foto: Pm

Möödalaskmised linnaplaneerimise on viinud probleemideni, millele praegu Tallinnas tunnistajaks oleme, kirjutab riigikogu liige Yoko Alender.
 

  • Kui uurida, kuhu on Tallinna linn planeerinud ja ehitanud viimasel aastakümnel kõik sotsiaal- ja munitsipaalelamud – ikka Lasnamäele ja Põhja-Tallinna.
  • Kui koondame kõik sotsiaalmajad, munitsipaalelamud ja ka näiteks süstlavahetuspunktid, supiköögid jms ühte-kahte juba niigi probleemsesse ja keskmisest väiksema sissetulekuga elamupiirkonda, ei saagi oodata, et suudame probleeme lahendada, pigem süvendame neid.
Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles