Mihkel Mutt: mina, lääne mõjuagent (73)

Mihkel Mutt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene karu
Vene karu Foto: wallhere

Nõukogude ajal teadis igaüks, et lennuki leiutas admiral Možaiski ja auto pärisori Šamšurenkov. Nüüd kujutavad mõned nooremad eesti mehed Venemaad suveräänsete rahvusriikide hällina, kirjutab Mihkel Mutt.

  • Hiljuti kohtasin sõnapaari «lääne mõjuagent». See tegi tähelepanelikuks. Võis jääda mulje, et autor(id) ei pea Eestit läände kuuluvaks, sest lääne mõjuagent, kes tegutseb läänes, oleks ju nonsenss.
  • Kui vaadata Brüsselit ühes ta eurokraatiaga, siis on vaks vahet, kas näiteks hurjutada Poolat sealse kohtusüsteemi muutmise pärast või nõuda Venemaa kombel Eestisse kodakondsuse nullvarianti.
  • Arukas maailmaparandaja ei otsi tänapäeval kohta parlamendis, vaid katsub oma sihte teisiti ellu viia. See on ka põhjus, miks paljud ausad ja targad inimesed hoiduvad parteipoliitikast ja üritavad ühiskonda mõjutada muud moodi.
Kommentaarid (73)
Copy
Tagasi üles