Henrik Roonemaa: Ansip ja ajuteadlane

Henrik Roonemaa
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Komisjoni digitaalse ühisturu asepresident Andrus Ansip esinemas mobiilside konverentsil Barcelonas.
Euroopa Komisjoni digitaalse ühisturu asepresident Andrus Ansip esinemas mobiilside konverentsil Barcelonas. Foto: LLUIS GENE/AFP

Ma pole terve aasta jooksul nii palju Facebooki ja Twitterit lugenud kui mõne päeva jooksul lõunamaises kuumalaines. On täiesti selge, et selle kõige üks peamisi süüdlasi on Andrus Ansip, kirjutab kolumnist Henrik Roonemaa.

Sellest, et ilmaga on lood hullud, saab aru siis, kui isegi Hispaania televisioon hakkab kohalikke hoiatama selle eest, et väljas on tõesti väga kuum ilm, et mõjuva põhjuseta ei tasu päeval oma nina õue pista ja tuleb juua palju vett. Nagu telepilt näitas, on mitmes linnas tänavad inimtühjad, kõik istuvad kusagil varjus ja ootavad, milline ikkagi näeb välja see kohe-kohe saabuv ligi 50-kraadine kuumus.

Meie ka. Kuigi üks keskpäeval päikselõõsas tehtud viietunnine jalgsimatk mööda Kataloonia rannikut oli igas mõttes imeline, ei ole erilist tahtmist seda korrata. Võiks ju arvata, et puhkusel inimene kasutab sellist pealesunnitud toas istumise aega mõistlikult ja loeb kõiki neid raamatuid, mis tööaasta jooksul lugemata on jäänud, aga see pole kahjuks nii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles