Postimees 1993. aastal: mürgeldav kaitseliitlane soovis politseinikuga oraalsesse vahekorda astuda (4)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei embleem.
Politsei embleem. Foto: Tairo Lutter

Politsei sattus 26. juuli öösel kella kolme paiku Tartus Soola tänaval peale kahele räuskavale mehele. Kui politseinikud neid korrale kutsusid, nõudis üks mees politseinikult, et see põlvili laskuks ja «hamba peale võtaks» ning fekaale manustaks.

Mees tõmbas seejärel välja kaitseliitlase tõendi ja lubas kohe minna Makarovi püstoli järele ning sellest politseiniku kolpa neli kuuli lasta. Politsei rahustas mehi närvigaasiga ning viis jaoskonda. Nimeks ütles mürgeldav kaitseliitlane endal olevat Suvorovi Kits, kusjuures Kits olla eesnimi.

Politsei tegi isiku kindlaks, Kitse tegelik nimi on Kalle Kivisaar, ta on 1962. aastal sündinud ning kuulub Kaitseliidu Tartu malevasse.

Kivisaarega kaasas olnud ärimees Peeter Munitsõn käitunud algul vaoshoitumalt, kui aga selgus, et tema sõber arestikambrisse pannakse, keeldus ta korrapidajaruumist väljumast ja lõi sisse kaks ukseklaasi.

27.07.1993

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles