Repliik: Rüütli tagasitulek

Neeme Korv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Siinkirjutaja sügava isikliku veendumuse kohaselt sõlmiti eile leping, mis peaks olema üsna kindel nurgakivi sellele, et jalgpalliklubi FC Flora kroonitakse tuleval aastal pärast kuueaastast vaheaega taas Eesti meistriks. Või vähemasti loodi selliseks sündmuste käiguks toekas alus. Tarmo Rüütlist sai taas Flora peatreener.

Spordis, kus üks pluss üks ei võrdu tingimata kahega, pole muidugi miski kindel, enne kui tabelisse kirjutatud tulemused seda ei kinnita. Kuid vaevalt vaidlustab keegi, et Eestis pole praegu naljalt inimest, kes meie tippliigat ja -mängijaid paremini tunneks kui Rüütli. Ja eelkõige Flora põhikonkurenti, oma endist hoolealust FC Levadiat.

Iseasi, kas klubi peatreener ikkagi peaks ühtlasi olema rahvuskoondise loots. Mu meelest pole see tegelikult parim lahendus. Sest ehkki väikeriigile (eriti praegusel ajal) kokkuhoid, tekivad ühtaegu klubi ja koondist tüürides mitmesugused tülikad pisiseosed, mis võivad treeneril vaba valikute tegemist takistada. Aga eks me näe, ehk oleme väikluse ajast siiski välja kasvanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles