Hendrik Alla: kärbiks palku, kolmandiku?

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Alla
Hendrik Alla Foto: Mihkel Maripuu

Meie avalik-õigusliku telekanali Eesti Televisiooni vaadatavus langes juunis eelnevate kuudega võrreldes kolmandiku võrra.


Ma ei tea, mis juhtuks selle erafirma juhtkonnaga, mille efektiivsus kuu ajaga nii palju langeks. On ju rahvusringhäälingu, aga ka ETV juhtkond ise avalikes esinemistes ja arvamusartiklites öelnud, et pööravad suurt tähelepanu vaatajate arvule. Seetõttu, et see on (paratamatult, tahame seda või ei taha) ainus mõõdetav suurus teleprojektide edukuse hindamisel.

Samas ütles rahvusringhäälingu juhatuse esimees Margus Allikmaa juuni vaatajanumbreid kommenteerides: «Ega me neist numbritest end väga segada ei lase, meie jaoks on teised asjad olulisemad.» Mine võta siis kinni!

Eesti suurimas telefirmas töötavad mu meelest väga professionaalsed ja andekad inimesed. Ainult palka ei tasu neil vist lähiajal juurde küsima minna. Või on asi juhtimises?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles