Verni Leivak: Hansu lapsed

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verni Leivak.
Verni Leivak. Foto: .

Alles jõudis ekraanile Venezuela stsenaariumi põhjal vändatud teleseebi «Kalevi naised» esimene osa, kui juba ilmneb, et Maarjamaalgi jätkub seesuguse loo jaoks suisa tõsielulist ainest. Naljast on aga siin asi kaugel.

Nimelt väidab kiropraktikuna tegutsev Rainer Kägo, et äsja aasta isaks kuulutatud Hans Sissas pole mitte ainult kolme lapse isa ja kuue lapselapse vanaisa, vaid ka tema enda lihane isa, ning tahab nüüd tema isadust DNA-testiga tõestada.

Olgu, kuidas on, aga kuidas saavad ühes väikelinnas elanud inimeste suhted niivõrd sassi minna? Miks on 45 aastat vaka all olnu nüüd nii tähtis?

Tekib veelgi mitu suurt küsimust, mille põhjal õnnestuks dramaturgidel sadu seebiseeriaid vorpida. Ja ikka sellistel igikestvatel teemadel nagu isad ja pojad, perepoeg ja sohipoeg, tõde ja vale, armastus ja vihkamine, andestamine ja kättemaks. Laskem vaid fantaasial lennata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles