Päevatoimetaja:
Mart Raudsaar

Eksam algab nüüd (8)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Kuvatõmmis

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson ei väsi kordamast, et tasuta bussisõidust keeldunud maakonnad saavad veel ümber mõelda. Ülejäänud «õige» valiku teinud 11 maakonnas saab homsest Simsoni esitletud sildiga tähistatud maakonnabussides tasuta sõita.

«Valesti» valinud vanaviisi jätkajate tõenäoline karistus on vähemalt osast riigi toetusest maakondlikule ühistranspordile ilma jäämine. Kes pääseb bussi vahetult kukrut kergendamata, sel ei tasu teenuse arendamist väga loota. See on ju tasuta. Sama vitsaga saavad riigilt ka need, kes on nõus bussiga sõitmiseks pileti ostma.

Paraku peab Simson arvestama, et aasta pärast võib ta olla sama küna ees, nagu oli Jevgeni Ossinovski, kes lubas alkoholi tarbimise vähenemist. Praktika on tõe kriteerium ja kui autode kasutamine maal ei rauge, on tema kompromissitu üritus läbi kukkunud.

Tagasi üles