Tarmo Pikner: kui juurast saab jura ja meist kõigist savisaarlased (9)

Tarmo Pikner
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja tema kaitsja Oliver Nääs.
Edgar Savisaar ja tema kaitsja Oliver Nääs. Foto: Tairo Lutter

Armas eesti rahvas, ärge nüüd ehmatage. Teist ei saanud savisaarlased mitte seetõttu, et te jagaksite Edgar Savisaare maailmavaadet, moraali ja eetikat, vaid te kõik olete üheskoos koduvillase rukkilillemustrilise kaitsva vaiba all, mille nimeks on «süütuse presumptsioon», sest teid pole süüdi mõistetud (jah, mõni 1,3 miljonist siiski on), kirjutab kolumnist Tarmo Pikner.

Te kõik olete sama puhtad prillikivid nagu mitmes korruptsiooniepisoodis süüdistuse saanud Savisaar. Te kõik hingate sama õhku – terviseks!

Mina ei taha hingata Savisaarega sama õhku. See on korruptsioonist ja rahapesust roiskunud. Seepärast tahan kohtureformi. Mitte päris sellist, nagu EKRE soovis, ja mitte ka sellist, kes üritavad just sellise otsuse teinud kohtunikku risti lüüa. Tahaksin sellist kohtureformi, kus õigusemõistmise süsteemi ei saaks nörritada ega mõnitada.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles