Raasukese komitee töövõit

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Raasuke
Erkki Raasuke Foto: Mihkel Maripuu

Veidi üle aasta tagasi veebruaris alustas pankur Erkki Raasukese juhtimisel tööd nimetamiskomitee, mille soovitusi arvestades on tehtud olulisi muutusi riigiettevõtete nõukogudes, sealhulgas Eesti Posti omas.

Paar kuud pärast Raasukese komitee tegevuse algust vahetaski Eesti Posti nõukogu pika staažiga juhi Aavo Kärmase (43) välja Omniva Läti filiaali juhtinud Joona Saluveerega (39), kellelt loodeti ettevõttele värskemat hingust. Selle nädala alguses teatas Eesti Posti nõukogu, et otsustas aasta ametis püsinud Saluveere ametist siiski vabastada, kuna ei liiguta ühises suunas.

Minister Urve Palo tunnustas nõukogu kiire ja konkreetse reageeringu eest. Head juhid ei lase halbadel otsustel pikalt vinduda. Eesti Posti nõukogu hea juhi kombel käitumist võib pidada Raasukese komitee esimeseks oluliseks töövõiduks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles