Mihkel Mutt: lapsed kui elustiil (9)

Mihkel Mutt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Mutt.
Mihkel Mutt. Foto: Marianne Loorents

Lapsed toovad õnne vaid nendele, kes oskavad neist rõõmu tunda. Seepärast jäävad lapsi saama endiselt need, kellele nad lihtsalt meeldivad, kes lastest rõõmu tunnevad ja on õnnelikud ka selle paarikümne aasta eest, mille jooksul mõni nende lastest veel laps on, nendib Mihkel Mutt.

  • Kui lapsed teevad õnnelikumaks, siis miks on eestlastel vähe lapsi, ehk teisisõnu, miks eestlane ei taha olla õnnelik?
  • Üldjuhul peaksid olema õnnelikud niihästi need, kes lapsi tahavad ja kellel neid on, samuti need, kes ei taha ja kel neid pole. Õnnetud aga need, kes küll lapsi tahavad, aga kel neid pole, samuti need, kes lapsi ei taha, aga kel nad on.
  • Tasub meeles pidada, et tühjusetunne võib elu lõpul tabada niihästi seda, kes lastesse investeeris ja oma investeeringu eest hoolt kandis kui ka toda, kes seda ei teinud.
Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles