Postimees 1995. aastal: ministrid tõdesid, et olukord on riigis hullem, kui opositsioonist paistis

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar Rahvarinde koosolekul Tallinna Tehnikaülikoolis
Edgar Savisaar Rahvarinde koosolekul Tallinna Tehnikaülikoolis Foto: Peeter Langovits / Postimees / Scanpix

Valitsuse liikmed tõdesid reedel Lohusalus peetud töökoosolekul, et paljudes riigi elu valdkondades on olukord halvem, kui nad opositsioonis olles arvasid.

Keskerakonna juhatuse liige ja mitmes töörühmas osalenud Hardo Aasmäe ütles, et vaatamata sellele tõsiasjale oli koosolekul hoiak optimistlik ja suunatud lahenduste, mitte süüdlaste otsimisele.

Aasmäe sõnul teeb peaminister Tiit Vähi parlamendis mai jooksul töörühmade ettepanekute ja aruannete põhjal olukorrast riigis ettekande, mille toon on analüüsiv ja lahendusi pakkuv.

Iseloomustades Vähi tulevast kokkuvõtvat ettekannet, ütles Aasmäe, et peaministri ettekandes ei tohi olla kõrvalekaldeid koalitsioonileppes määratud põhimõtetest ja valimiste eel propageeritud seisukohtadest.

Aasmäe sõnul tõdes siseminister Edgar Savisaar koosolekul, et olukord kuritegevuse vallas on hullem, kui esmapilgul paistis. Sama märkisid ka teised valitsuse ja töörühmade liikmed olukorra kohta paljudes riigiasutustes.

15.05.1995

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles